Unilogin

For systemadministratorer:

1.  Skolen bruger i forvejen Uni-login?

Ja: Nogle skoler benytter i forvejen Uni-login til skolens lokale netværk, eller forskellige tjenester som SKODA, Praktik+ eller andet. I så fald findes der allerede en Uni-login-administrator.

https://login.emu.dk/ kan man under "Problemer med at logge på", se om skolen allerede har en brugeradministrator og i givet fald hvem.

Nej: Bestil Uni-login hos UNI-C her: http://www.uni-c.dk/produkter/infrastruktur/uni-login/unilogin_formular_generel.html

2. Har skolens medarbejdere og elever allerede et UNI-login?

Ja: I så fald er der adgang for alle.

Nej: I denne UNI-C- vejledning kan du se hvordan du, i EASY-A, gør medarbejdere og elever klar til overførsel til Uni-login:  http://www.admsys.uni-c.dk/easy-a/dokumenter/Systemadministration/Raad_og_vink/UNI-login.htm

Vejledning:

Uni-C: Fra Easy-A til Uni-Login brugeradministration - etablering af central import

Uni-C: Uni-Login brugeradministration - administration via central import