Praxis

Om forlaget 

PRAXIS startede oprindeligt som Erhvervsskolernes Forlag tilbage i år 1900. Virksomheden har derfor en lang historik, og ikke mindst en stor viden, erfaring og indsigt i uddannelsessektoren. I årenes løb er flere forretningsområder kommet til, men fælles for aktiviteterne i PRAXIS er, at det primært handler om udvikling af læremidler, fagstof og digitale løsninger i høj kvalitet til områder som: EUD10/10. klasser, erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser, videregående uddannelser, efteruddannelser og det private marked.

I 2014 fusionerede vi med it-læringsvirksomheden itai A/S. Derfor er vi i dag så meget mere end et traditionelt forlag. Fokus er at producere vores produkter så de egner sig bedst muligt til formål og målgruppe, uanset om det er på papir eller digitalt, ligesom vi indgår i store udviklingsprojekter sammen med organisationer, regioner, uddannelsesinstitutioner o.l. Vores produktportefølge rummer såvel papirbøger, e-bøger og i-bøger som apps, softwareløsninger, printløsninger, skræddersyede løsninger og udviklingsprojekter.

Virksomheden er med sin markedsafdeling, redaktører, grafikere, softwareafdeling og digitale printcenter i stand til at gennemføre den fulde proces fra idé til færdigt produkt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil i dialog med os om vores produkter, et potentielt samarbejde, en idé til en bog eller andet.

Ved fusionen i 2014 blev PRAXIS det nye navn for vores samlede virke. De eksisterende brands og produktområder vil forsætte inden for hver deres produktområde som:
PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag
PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag
PRAXIS - Printcenter
PRAXIS - Digital

PRAXIS er en erhvervsdrivende fond, som bygger på en nonprofit-organisation. Virksomheden har afdelinger i Odense (hovedkontor) og København samt to mindre kontorer i Tønder og Aalborg. Virksomhedens bestyrelse består af medlemmer udpeget af Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne, Dansk Industri, CO-industri samt medarbejderne.

Følg os på Facebook og LinkedIn


Besøg forlagets hjemmeside